غده تیروئید مسئول تولید و ذخیره هورمونهایی است که به مدیریت عملکردهای مختلف بدن از جمله ضربان قلب و فشار خون کمک میکنند.
همیارِ دکترِتو گفت: ۱۴۰۲/۰۶/۱۹ در ۴:۱۹ ق٫ظ سلام دوست عزیز
ایمنی انفعالی برای مصونیت کودک نسبت به برخی از عفونتها در سالهای اولیه زندگی ایجاد میشود. گاهی برای تقویت مکانیسم دفاعی بدن آنتیبادیهای سنتزی به صورت داروی تزریقی به بدن وارد میشوند. در این حالت نیز ایمنی به شکل انفعالی به وجود میآید.
اگر فرد علائم آنافیلاکسی را نشان داد، هر کسی که همراه او است باید فوراً برای کنترل علائم او اقدام کند.
دانشمندان مدتها است که در مورد درمان قطعی قند خون با استفاده از دستگاههای قابل کاشت برای مدیریت دیابت نوع ۱ بدون نیاز به تزریق منظم انسولین تحقیق کردهاند. محققان به این نتیجه رسیدهاند که این دستگاه از سلولهای بتای پانکراس بدن در برابر حمله ایمنی تا ۶ ماه محافظت میکند.
واسطههای عصبی معیوب میتوانند باعث کاهش فشار خون و بروز فشار خون پایین شوند. برخی از این واسطهها شامل موارد زیر هستند:
چه عوامل دیگری می توانند به طور بالقوه باعث ایجاد بیماری خودایمنی شوند؟
تشخیص دیابت نوع ۱ میتواند دلهرهآور باشد. با این حال بیماری خود ایمنی نی نی سایت بسیاری از افراد این بیماری را به خوبی مدیریت میکنند و از علائم و عوارض شدید آن جلوگیری میکنند.
۴۶ سالمه الان دو سال هست که پشت دست و انگشتان دستم بصورت دایره ای برجسته بزرگ و کوچک تغییر رنگ پیدا کرده و گاهی خارش داره چندین پزشک رفتم میگن اگزما هست یا گرانوله پماد کلوبتازول و لوراتادین دادند تشخیص درسته ممنون میشم راهنمایی کنید
یک پاسخ التهابی زمانی آغاز میشود که یک پاتوژن افزایش فشار خون را در ناحیه عفونت تحریک میکند در این حالت رگهای خونی در منطقه عفونت منبسط شده و گلبولهای سفید از رگها طی عمل دیاپدز یا تراگذر خارج شده و برای مبارزه با پاتوژن به سمت منطقه عفونت میروند.
البته گلیمپراید، گلیپیزید و گلیبورید، داروهای جدیدتری هستند که عوارض جانبی کمتری ایجاد کرده و به بهبود نشانه های دیایت کمک میکنند.
ممکن است پزشک شما مقدار، زمان بندی، یا نوع داروهای دیابت شما را تغییر دهد.
ایمنی اکتسابی به دلیل وجود آنتیژنها ایجاد شده است. آنتیژنها معمولا در سطح سلولهای پاتوژن قرار دارند و هر پاتوژن آنتی ژن اختصاصی خود را دارد. سیستم ایمنی به آنتیژنها به وسیله برخی از سلولها یا تولید آنتیبادی پاسخ میدهد.
در سیستم ایمنی بدن انسان سه نوع مکانیسم ایمنی وجود دارد: ایمنی ذاتی، ایمنی اکتسابی و ایمنی انفعالی